Om mig

Baby S

 

tempimageforsaveIdag var vi til nakkefoldsscanning.

Hold nu op hvor var det en smuk og fantastisk oplevelse. Det var så rørende at se, at vores smukke bebs vinkede til os og bagefter suttede på tommelfingeren. Valdemar var helt opslugt i hvad der foregik på skærmen og jeg kunne ikke lade være med at smile, når jeg kiggede over på ham. Jeg blev endnu mere forelsket i ham, i det øjeblik.

Alt var præcis som det skulle være. Vores bebs tal var så flotte og hjertet slog perfekt. Jeg var for første gang i mit liv virkelig stolt og rørt. Tænk at vi har lavet dette smukke vidunder – det er slet ikke til at forstå. Nu kan vi for alvor glæde os og det er fantastisk!

• Sinliana

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mig